Over Ons

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze samenleving. Zaken als energiebesparing, vermindering van CO₂-uitstoot, voldoen aan de NEN-normen, maar ook veiligheid en kostenbesparing worden steeds belangrijker in de bedrijfsvoering van onze klanten. Daaraan dragen wij graag ons steentje bij door te zorgen voor de meest effectieve isolatie, dat wil zeggen: isolatie met een minimum aan kosten en een maximum aan rendement. Daarvoor zijn het juiste advies en de juiste uitvoering nodig. Vinke Isotechniek zorgt ervoor.

Voor het hele isolatietraject – van analyse en advies tot maatwerkoplossingen – kunt u terecht bij Vinke Isotechniek B.V. Flexibiliteit staat voorop. U hebt te maken met één contactpersoon die alles voor u regelt en korte lijnen met u onderhoudt.

Vinke Isotechniek B.V. verzorgt alle vormen van industriële isolatie. Denk aan thermische isolatie met wol en plaatwerk, isolatiematrassen of elastomeer isolatie (armaflex), elektrische tracing en brandwerende doorvoeringen. Wij zorgen ervoor dat de juiste isolatie op de juiste plaats en met de juiste vakkennis wordt aangebracht.